home

Win an iPad cake and a real iPad!

You probably remember the cool iPad cake that I received a while ago? Now you have a chance of winning one of your own, and if you win the cake you have 25 % chance of winning a real iPad!!! My birthday is soon coming up so I when I got the competition offer it was too good to refuse. I hope you’ll enjoy it. However the competition is only open for Swedish residents. I’m very sorry about this, but it would be hard to post a cake abroad :-) Therefore instructions will follow in Swedish:

  Vinn en iPadtårta!

  Motivera varför du skall vinna en iPad-tårta!
  Den bästa motiveringen vinner en iPad-tårta!! Jag väljer den motivering som jag anser är bäst. Jag skickar dessutom tårtvinnarens motivering till Arla, där den sedan tävlar mot 3 andra tårtvinnare från andra bloggar med chans att vinna en iPad 3G 16 GB. Om du vinner tårtan här på min blogg så har du med andra ord 25 % chans att dessutom vinna iPaden.

Regler:
*Skicka din motivering med email till acatinthekitchen (snabel-a) gmail.com (glöm inte att inkludera din address så att Arla vet vart tårtan/iPaden skall skickas). Alternativt kan du kommentera här under (postadress tar vi i så fall via email, så glöm inte att skriva din emailadress som givetvis inte kommer att publiceras här).
*Du måste vara bosatt i Sverige.
*Om du bor för långt från Stockholm så får du istället ett presentkort på ditt lokala konditori till ett värde av 500 SEK.
*En jury från Arla bestämmer vem av de fyra tårtvinnarna som även skall vinna iPaden.
*Ev. vinstskatt betalas av vinnaren etc.
*Tårt-tävlingen avslutas torsdagen 10 mars kl. 19.00 kl 23:59.

3 Responses to “Win an iPad cake and a real iPad!”

 1. Lena
  March 8th, 2011 15:57
  1

  Jag borde vinna en iPad tårta så att jag kan bjuda min pappa, en mat glad teknik älskare, på den. Min pappa är världens bästa och ställer alltid upp i vått och torrt för mig och min syster. Nu när vår älskade mamma gått bort och han själv står för all matlagningen har recept letandet på nätet intensifierat. Därför har jag tidigare tipsat honom om att köpa en iPad där han enkelt kan leta efter recept och sedan enkelt ha dem med sig till köket, men han har inte riktigt kommit sig för. Men efter ett iPad tårtkalas kanske han blir inspirerad och följer mitt råd.

 2. Karin
  March 8th, 2011 18:12
  2

  Åh, spännande! Ligger hemma med lunginflammation och ett inlägg i RSSflödet från en av mina favoritmatbloggar, som dessutom råkar vara en tävling – yay! Lunginflammation är skittråkigt.

  Jag och min pojkvän har köpt lägenhet ihop och flyttar nästa helg – en ipadtårta vore grymt att bjuda på till alla som kommer och hjälper oss att bära!

 3. Daga
  March 8th, 2011 19:21
  3

  Hej, hej!
  Although I am not a Swedish resident I would like to participate and win the cake for my Swedish friends from Stockholm. Their little gorgeous baby girl will soon be one-year old and it would be a fantastic birthday gift and surprise for her and her parents. Something they would definitely not expect to receive. I also hope that they would freeze a piece and keep it for us so we could try it anyway next time we visit them :-)
  So my fingers crossed that little, lovely Maja can have her 1st birthday candle blown out from the ipad cake.

Leave a Reply

Thank you very much for leaving a comment. I really appreciate it.
/Dagmar