home

Weekend Cat Blogging #27

Which cat is Tanuki and which are the fake ones?
Which is the real cat and which are the fake ones?

It’s time for weekend cat blogging again. Each weekend food Bloggers around the world share pictures of their cute cats. Just send your permalink in a comment to Clare at Eat Stuff and add a “Weekend Cat Blogging” tag to your post.

14 days left to Christmas Eve. Christmas gifts have to be bought and then wrapped. But why do the cats always come and lay down in front of you, on the gifts and the wrapping paper so that you can’t get anything done? I love my cats anyway, but I don’t want end up wrapping the cats instead of the gifts which easily can be made. Especially since some of the gifts are fake furry stuffed toy cats.

13 Responses to “Weekend Cat Blogging #27”

 1. tiggerrr
  December 10th, 2005 16:06
  1

  det blir visserligen lite dumt att posta här eftersom det inte rör det här inlägg, men som svar på det du skrev iaf..jag har läst om feliway, det verkar smart, men jag har inte råd att köpa det tyvärr. funderade på att ha fulplast i soffan, men Max tycker om prassel (bubbelplast är kanske det roligaste i världen just nu), så det funkar inte. tack och lov har han varit snäll sedan dess. städar kattlådan varenda dag nu (till skillnad från kanske var tredje-fjärde förut, vilket verkade räcka, plockade iofs bort bajs varenda dag, så slapp han trampa i det) och det kanske hjälpte.

  han kan iofs gå och krafsa lite då och då om han tycker att jag ger honom för lite tid (läs: om jag försöker jobba i fem minuter), men om jag vänder mig om då piper han och springer skitfort till kattlådan. så lite okynneskissande är det nog/har det nog varit, tyvärr, vilket betyder att det kan fortsätta. menmen…jag hoppas att det dröjer till nästa gång i alla fall. han kanske behöver ett par veckor på sig att bli som folk efter snöpningen.

 2. Catesa
  December 10th, 2005 16:35
  2

  so cute, he really blends in with the surroundings ;)

 3. clare eats
  December 11th, 2005 02:08
  3

  That is a great shot Dagmar!

 4. Linda
  December 11th, 2005 02:16
  4

  Oh, what a beautiful colour!

 5. B'gina
  December 11th, 2005 08:55
  5

  He’s looking rather appalled. Maybe he thinks they’ve all come to stay and eat his food and get his cuddles. You must reassure him.

 6. boo_licious
  December 11th, 2005 12:07
  6

  I love to sleep on wrapping paper too as long as it annoys Mum. The best part is chasing the glitzy ribbons around the table.

  Lots of love

  Boo the cat

 7. KT
  December 11th, 2005 20:21
  7

  It’s like the scene in ET when he was ensconsed in all the toys in the closet!

 8. Laurie
  December 12th, 2005 02:59
  8

  I think he is just a little overwhelmed!

 9. Cin
  December 16th, 2005 16:15
  9

  Fantastic an creative photo, Dagmar!

People who link to this post:

Leave a Reply

Thank you very much for leaving a comment. I really appreciate it.
/Dagmar